PERSONEEL GEZOCHT

Zuilen voor Motify en Locatus zorgen voor het delen van klantenervaringen

Maandag 29 Maart 2021

Voor Motify hebben wij zuilen ontwikkeld waarin wij de 10,1” touchscreen monitor die de klant aanlevert mooi in hebben verwerkt. De zuilen zullen bijvoorbeeld worden geplaatst bij winkelcentra waarop de bezoekers hun mening kunnen geven aan de hand van een paar vragen die er op het scherm gesteld worden.

Het scherm is in een mooi nieuw ontworpen jasje geïntegreerd en om overal goed bereik te hebben op plaatsen waar geen vast internet aanwezig is, is er een 4G router in de zuil geplaatst. Voor een goede ontvangt is er op de zuil nog een hufterproof antenne geïnstalleerd.

Voor meer informatie over informatiezuilen. Klik hier

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding