RESELLERS GEZOCHT

Op 25 mei organiseren we een uniek event om ons 30 jarig bestaan te vieren! We gooien onze deuren open om je het nieuwste van het nieuwste qua interactieve toepassingen kunt beleven, maar waar we met name weer gaan genieten van snelle rallyauto's. Op 28 en 30 mei hebben we daarnaast open dagen!

Op zaterdagavond 25 mei vormt industrieterrein Ekkersrijt, waarop Prestop is gevestigd, namelijk wederom het decor van een spectaculaire klassementsproef van de ELE Rally.

We hebben een schitterende avond met voldoende eten en drinken. Vanaf 16:00 gooien we onze deuren open voor een open avond en vanaf 19:30 zullen we vanuit de tuin van Prestop op minder dan 2 meter afstand Parijs Dakar auto’s en de echte rally kanonen voorbij zien komen tijdens de officiële klassementsproef. 

Een klassementsproef is dé plek om indrukwekkende stuurmanskunsten te bewonderen! Een klassementsproef is een parcours over afgezette wegen dat elke deelnemer zo snel mogelijk dient af te leggen. 

Meld je hier aan voor de open dagen en ELE rally!

LinkedIn ELE rally open dagen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak