RESELLERS GEZOCHT

prestop schiphol atos self-service scan unit

Global partners

Prestop is in 1993 opgericht en is de loop van deze jaren door een aantal internationaal opererende partijen geselecteerd als één van hun partners voor de interactieve oplossingen die zij bieden. 

In opdracht van Bis Econocom hebben we bijvoorbeeld de SSU (Self Service Unit) en vrij recentelijk de SCU (Short Connection Unit) gezamenlijk ontworpen en geproduceerd. Zijn we voor ISS haar partner voor de Self Check Outs voor de bedrijfsrestaurants. 

Uiteraard breiden we deze partnerships graag uit! 

prestop schiphol atos self-service unit

Atos wereldwijd

Met Atos werkt Prestop wereldwijd samen om menselijke, fysieke en online kanalen perfect in harmonie te laten samenwerken, zodat reizigers onafhankelijk en in controle zijn. Zo zijn we de passagiers op Schiphol en Qatar al aan het helpen. Download de brochure van de Self-Service Unit hieronder voor meer informatie!

 

brochure self-service unit

atos partner prestop
Schiphol group partners
postnl partner prestop
ricoh partner prestop
bis partner prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak