PERSONEEL GEZOCHT

Prestop heeft ervaring met meerdere PSP'ers

Met de opkomst van Ideal QR, Payconiq, Paybylink en zelfs Tikkie is het mogelijk om te betalen zonder gebruik te maken van een pinautomaat of NFC reader. 

Prestop heeft de expertise in huis om de implementatie van diverse betaalmogelijkheden te ondersteunen. 

Prestop is gecertificeerd partner van de grootste PSP’ers zoals Adyen, CCV, ICEpay, Pay.nl, Payconiq, Rabo Omnikassa, Worldline, Tikkie, CM.nl en diverse anderen. 

Door deze partnerships kunnen we de webshopbouwers optimaal begeleiden bij het implementeren van de diverse betaalmogelijkheden. Prestop bouwt zelf GEEN webshops! 

Uiteraard is onze assemblage afdeling in staat om een betaalterminal in te bouwen in de bestelzuil zoals de P400 van Verifone of de Valina van Worldline.

Adyen logo payment service provider PSP
Buckaroo logo payment service provider PSP
CM. logo payment service provider PSP
CCV logo payment service provider PSP
ICEPAY logo payment service provider PSP
PAY.logo payment service provider PSP
Rabo Omnikassa logo payment service provider PSP
Payconiq logo payment service provider PSP
Tikkie logo payment service provider PSP
Worldline logo payment service provider PSP

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding