Ben jij onze nieuwe collega?

Prestop heeft ervaring met meerdere PSP'ers

Prestop heeft de expertise in huis om de implementatie van diverse betaalmogelijkheden te ondersteunen. 

Prestop is gecertificeerd partner van de grootste PSP’ers zoals Adyen, CCV, ICEpay, Pay.nl, Rabo Smart Pay, Worldline, Tikkie, CM.nl en diverse anderen. 

Wij maken zelf geen webshops, maar we kunnen door deze partnerships de webshopbouwers optimaal begeleiden bij het implementeren van de diverse betaalmogelijkheden.

Uiteraard is onze assemblage afdeling in staat om een betaalterminal in te bouwen in de bestelzuil zoals de P400 van Verifone of de Valina van Worldline. Wij zijn echter ook meegegaan met de opkomst van betalen zonder pinautomaat of NFC reader, dus QR betalen en zelfs Tikkie is mogelijk op onze bestelzuilen.

Adyen logo payment service provider PSP
Buckaroo logo payment service provider PSP
CM. logo payment service provider PSP
CCV logo payment service provider PSP
ICEPAY logo payment service provider PSP
PAY.logo payment service provider PSP
Rabo Smart Pay logo payment service provider PSP
Tikkie logo payment service provider PSP
Worldline logo payment service provider PSP

Wij willen graag uw partner worden!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding