RESELLERS GEZOCHT

Voor de vele internationale projecten maken we gebruik van support- en installatiebedrijven welke verspreid over het land technici hebben gestationeerd. Dit niet alleen om kosten te besparen maar ook om ze duurzaam mogelijk te werken ivm minder vlieguren.

Bij installaties binnen de Benelux Prestop wordt met eigen mensen en eigen transportmiddelen gewerkt voor installatie en support in de Benelux. Onze technici hebben kennis van zowel montage als installatie en bieden waar nodig ondersteuning tijdens installatie. 

Een totale ontzorging behoort ook tot de mogelijkheden, alle gereedschappen en montagemiddelen zijn aanwezig. Op locatie wordt plug and play gewerkt, dankzij het feit dat vooraf de PC, Android player of Chromebox wordt geïnstalleerd en geregistreerd. 

Ook de 4G/5G Wifi-router wordt getest, voordat de installatie wordt opgeleverd. Voor de klant betekent dit: Aanzetten en inloggen. Prestop zorgt voor backups en reserve onderdelen en kan via remote management op afstand het systeem monitoren, beheren en servicen.

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak