RESELLERS GEZOCHT

Kiosk Luminant 32" P RFID

Bezoekers plaatsen een product op het plateau bij de kiosk, waarna het systeem automatisch de bijbehorende productpresentatie start en de klant via het touchscreen de presentatie kan bedienen. Zo kunnen zij foto’s, video’s en specificaties bekijken.

Offerte- of infoaanvraag

Productbeschrijving

Bezoekers plaatsen een product op het plateau bij de kiosk, waarna het systeem automatisch de bijbehorende productpresentatie start. Het plateau detecteert draadloos een RFID-tag, waarna de klant via het touchscreen de presentatie kan bedienen. Zo kunnen zij foto’s, video’s en specificaties bekijken.
Wij bij Prestop kunnen de presentatie maken voor jouw bedrijf, de RFid tags leveren om onder de items te plakken en de LED strip in het plateau aansturen en het als één mooi geheel leveren!

  • 32″ Full HD display
  • Tot wel 12 plateaus voor producten
  • LED verlichting zijkant en plateau
  • PT-KIOSK-LT32P-RFID

Gerelateerde producten

Kiosk Evolution 32" P LED + 3D hologram

Kiosk Evolution 32" P LED + 3D hologram

Trek de aandacht met de 3D hologram boven dit grote scherm met LED-rand - onze meest opvallende zuil om te kopen!

Meer informatie
Kiosk Eminent 24" L + RFID + 3D Hologram

Kiosk Eminent 24" L + RFID + 3D Hologram

24" infozuil met RFID place & learn en een 3d hologram fan. Geweldige eyecatcher die fysiek met digital mixt.

Meer informatie
Kiosk Evolution 32" P LED

Kiosk Evolution 32" P LED

Trek de aandacht met dit grote scherm met LED-rand. Het is een coole informatiekiosk met een opvallend en aantrekkelijk extraatje.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak