RESELLERS GEZOCHT

Bruikleen

Wil je een interactieve oplossing inzetten voor een korte periode? Ook bruikleen is mogelijk bij Prestop.

 

Offerte- of infoaanvraag

Productbeschrijving

Gerelateerde producten

Brochure selector

Brochure selector

De brochure selector is een virtueel schap met digitale folders, ingericht in je eigen stijl. Op een simpele manier kan de gebruiker de brochure van zijn of haar interesse inkijken of naar zichzelf mailen. Via het gekoppelde cloud-account heb je inzicht over wie wat heeft aangevraagd en gedownload. Hiermee wordt ook nog eens papierverspilling voorkomen!

Meer informatie
Productselector zuil

Productselector zuil

Een productselector zuil kan de klant of winkelmedewerker helpen om de juiste keuze te maken. De productselector kan een offline applicatie of een afgeschermde website zijn.

Meer informatie
Bestelzuil

Bestelzuil

Op een bestelzuil kunnen klanten via het touchscreen het assortiment bekijken, een barcode scannen en artikelen direct of bij de kassa afrekenen. 

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak