Ben jij onze nieuwe collega?

Glas/raamspeakers

Je hoort wel het geluid, maar je ziet de speaker(rooster) niet. Dit is precies wat we bereiken met onze glas/raamspeakers. Wij monteren namelijk de glasspeakers tegen het enkelvoudig glas aan de binnenzijde van een etalageruit of als de ruimte er is tegen de edge-to-edge touch glasplaat van de informatie-, aanmeld- of bestelzuil. Onder andere door toepassing van de speakers waren we in staat om de Schiphol SSU zuil haar unieke vormgeving te geven. De onzichtbare speaker is onzichtbaar verwerkt boven de scanner die zich ook achter glas bevindt. Doordat de trilling over de gehele glasplaat gaan is de stem van de Schipholmedewerker goed te horen voor zowel grote als kleine personen.

In onze showroom kun je zelf ervaren hoe het geluid klinkt als je voor onze BMW e-bike Interactieve etalage staat. De speaker is uit het zicht gemonteerd, maar zorgt voor een geweldig goed geluid.

Schiphol self-service unit Prestop videobellen
Schiphol self-service unit Prestop videobellen
Schiphol self-service unit Prestop videobellen camera
Schiphol self-service unit Prestop videobellen
interactieve etalage met glas speaker raamspeaker

Interactieve Etalage met glasspeaker

Heb jij interesse in een toepassing met een glas / raamspeaker?

Vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding