Ben jij onze nieuwe collega?

KNX/DMX

Met KNX/DMX oplossingen creëer je op iedere retaillocatie een eigen merkomgeving. Laat klanten zelf bepalen wat zij willen zien. Biedt hen de mogelijkheid om via het touchscreen producten te bekijken, configureren en te bestellen. Maak van de kostbare vierkante meters een echte customer experience. Dankzij onze DMX en KNX integratie kan je de fysieke wereld en de digitale wereld verweven met elkaar. Een interactie op het scherm kan zorgen voor een fysieke beleving in licht, geluid en geur. Licht uit, spot aan. De klant staat in een theater waarin hij zelf de hoofdrol speelt.

Shop-in-shop oplossing voor iedere locatie

Product highlighting

Heeft u ook interesse in maatwerk KNX/DMX oplossingen vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding