Ben jij onze nieuwe collega?

Worldpressphoto

Samen met Adyen hebben we een tweetal oplossingen geleverd waarmee bezoekers geld kunnen doneren aan de organisatie. De schermoplossing werkt geheel contactloos en is opgebouwd met de nieuwste Verifon UX-410 en een Omnitapps applicatie. Er is maar één bedrag dat kan worden gedoneerd maar dit kan de donateur natuurlijk meerdere keren doneren door zijn Smartwatch, telefoon of pas in de buurt van de NFC reader te houden.
De tweede oplossing is een informatiezuil die we speciaal hiervoor hebben omgebouwd tot donatiezuil. De donateur heeft hier wel keuze uit meerdere bedragen en kan kiezen uit PaybyLink/QR betalen, contactloos of met pin.

Tommy Hilfiger Mirror

In de flagship stores van Tommy Hilfiger zijn interactieve spiegels geïnstalleerd in de paskamers en RFID antennes in het plafond. Alle kledingstukken zijn voorzien van RFID tags. Op het moment de klant met een kledingstuk de paskamer binnenstapt wordt het kledingstuk direct getoond op de interactieve spiegel.

TW Steel mirror

TW Steel kiosk

Heeft u ook interesse in maatwerk van een RFID/NFC oplossing vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding