Ben jij onze nieuwe collega?

Naast interactieve oplossingen met Touchscreen levert Prestop ook maatwerk oplossingen met sensoren waarmee de klant-product-ervaring nog verder wordt vergroot. We hebben hiervoor verschillende oplossingen die gecombineerd kunnen worden met vrijwel alle touchscreenoplossingen.

 

Lift & Learn

Retail, Museum, en user experience.

Men tilt een product of voorwerp op en de kiosk, videowall of touch tafel toont alle informatie. De gebruiker kan vervolgens op een Touch Screen verder navigeren om zo meer over het product te leren. Dit systeem maakt gebruik van RFid stickers aan de onderzijde van het product of voorwerp, die op (onzichtbare) antennes geplaatst worden. Dit systeem is draadloos.

Een andere variant van dit systeem werkt met kleine knoopcel sensoren met een draad die op het product geplakt worden. Hierdoor zijn de producten ook beveiligd tegen diefstal.

Use Case:

Meerdere gepresenteerde producten op een winkelschap.

 • Presenteren van producten uit een nieuwe collectie met elk hun eigen bijzonderheden.
 • Een productvideo tonen van elk item.
 • Tonen van specifieke informatie of uitleg in een museum/tentoonstelling.

Place & Learn

Retail- , Museum- user experience.

Men plaatst een product op een plateau bij de kiosk, interactieve spiegel of voor een grootformaat videowall. Het systeem start vanzelf de bijhorende productpresentatie. Net als bij het Lift & Learn systeem detecteert het plateau draadloos een RFid tag van het product.

Vervolgens kan de klant of bezoeker op het Touch Screen de presentatie verder bedienen. Denk hierbij aan het bekijken van meer foto’s of specificaties.

Use Case:

Een informatiepunt in de vorm van een touchscreen tafel, een plateau op een kiosk of een pilaar voor een interactieve videowall.

 • Men plaatst een product (uit de nieuwe collectie) op het plateau om alle beschikbare informatie te zien.
 • Men plaatst een product op de zijkant van een touchscreen tafel die vervolgens een interactieve product presentatie start.
 • Men plaatst een item op een pilaar en vervolgens start een video op een interactieve videowall. Na de video kan men via het Touch Screen bepaalde onderwerpen bekijken.
 • Men plaatst een object of tag (pasje), polsbandje of voorwerp bij de RFid antenne sensor en op een kiosk word automatisch een video bel-spraak verbinding gestart. Dit is een combinatie met onze Digitale Receptie oplossing.

Interactive Digital Signage

Op het Touch Screen kan informatie getoond worden van het geactiveerde product. De productpagina’s kunnen via een online beheer omgeving worden opgemaakt. Het is een zogenaamde WYSIWYG omgeving. (What You See Is What You Get) U kunt zelf verschillende elementen en achtergronden plaatsen. De achtergronden kunnen bijvoorbeeld ook een video zijn. Maar ook op de pagina zelf kan op elke plek video worden afgespeeld.

Elementen:

 • Afbeeldingen
 • Video’s
 • Knoppen (afbeeldingen, video)
 • Tekst
 • Achtergrond (afbeelding of video)
 • Website (op het hele scherm of deel van het scherm)
 • Container (een groep/collectie van elementen als geheel)

Als het systeem inactief is kan een algemene pagina getoond worden. De sensoren bepalen welke pagina getoond word. Een ander voordeel van online content opmaak is dat binnen de zelfde omgeving ook alle computers kunnen worden gemonitord. Het is dus een totaaloplossing voor systeembeheer en contentbeheer.

RF-id Antennes

RF-id Antennes

Pickup detector

Pickup detector

Magnetische pickup detector

Magnetische pickup detector

detector voetje

Magneet pickup detector voetje

LED Verlichting - Kleur effecten

Met veelkleurige LEDstrip verlichting trekt u nog meer aandacht naar uw producten.

Door het productschap of plateau te verlichten en daarbij ook de LED verlichting te animeren trekt u direct aandacht naar de plek waar het nodig is.

LEDstrip verlichting kan het product van onder, boven of indirect aanlichten.

 • Het schap/plateau geeft licht
 • Een deel van het schap waar een product word opgepakt geeft licht of veranderd van kleur
 • Het product aanlichten
 • Bij de Place & Learn oplossing veranderd de kleur van het plateau om aan te geven dat het product herkent is.

De data die van de sensoren komt kan gebruikt worden om de LEDstrip te laten verkleuren en/of animeren. (beweging in kleurpatronen)

TW Steel mirror

TW Steel kiosk

Heeft u ook interesse in maatwerk RFid Lift- Place & Learn oplossing vraag dan hier een gesprek en demonstratie aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding