RESELLERS GEZOCHT

Anti static cleaner spray (250 ml) | Hygiënische alcohol spray 70% (250 ml)

Twee vloeibare middelen op basis van Alcohol ethanol en oppervlakte-actieve stoffen met antistatische werking voor hygiënische doeleinden.

€19,50 excl. btw

Productbeschrijving

De Prestop producten moeten natuurlijk wel ontsmet worden. Prestop gebruikt al jaren in haar productieproces alcohol en een specifiek product voor touchscreens om deze schoon te maken. Prestop produceert namelijk zelf touchscreens waarvoor het zelfs een cleanroom heeft ingericht.

Op verzoek van vele klanten hebben we onze voorraad omgezet in kleinverpakking alcohol spray en anti static cleaner.

 

Bij uitstek geschikt voor het grondig reinigen en ontsmetten van gladde en glimmende oppervlakken van informatiezuilen, touchscreens, pinautomaten etc., maar ook gelakt staal, hout en deuren.

Droogt snel en streeploos op.

De sprays worden geleverd inclusief stevige kwaliteit microfiber doek blauw & roze (220/230, mix van polyester en polyamide).

 

Inhoud:

1x Anti static cleaner spray (250 ml)

1x Hygiënische alcohol spray 70% (250 ml)

1x Roze Microvezeldoek

1x Blauwe Microvezeldoek

Gerelateerde producten

Kärcher KV 4 Cleaning Pads (2 stuks)

Kärcher KV 4 Cleaning Pads (2 stuks)

Het wasbare doekje kan dankzij het klittenbandsysteem eenvoudig aan de KV 4 worden bevestigd en verwijderd - voor een snelle en comfortabele wisseling van het doekje.

Meer informatie
5 liter spray alcohol

5 liter spray alcohol

Een vloeibaar desinfectiemiddel op basis van 70% alcohol voor het reinigen van touchscreens, touchtafels en andere gladde oppervlakken.

Meer informatie
Prestop bundel WV 6 Premium

Prestop bundel WV 6 Premium

Schone schermen in een handomdraai: met de vibrerende Window Vac KV 4 inclusief elektrische alcoholvoorziening en vibratie maak je het vuil eerst los en daarna zuig je met de Window Vac WV 6 het vuile water af. Inclusief 5 liter alcohol voor de KV 4.

Meer informatie

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak