PERSONEEL GEZOCHT

Custom interactieve oplossingen

 

De grens tussen online en offline bestaat niet meer met onze oplossingen. De klant staat letterlijk in een andere, wondere wereld. Je webshop makkelijk presenteren op de fysieke winkelvloer betekent dat je een eindeloos schap met producten introduceert.

Het is zoeken, kiezen en kopen. Prestop biedt meer dan bestel- en informatiezuilen. Wij leveren ook oplossingen die de beleving biedt waar de consument, bezoeker aan een bezoekerscentrum, lobby, tentoonstelling, etc. heden ten dage om vraagt.

 

De productontwikkeling & het design doen we zelf.

Bekijk het hier:

productontwikkeling & design

Informatiezuilen en buitenoplossingen 

Al ruim 25 jaar is Prestop producent van informatiezuilen voor binnen en buiten. Door de toepassing van self order zuilen bij McDonalds en social distancing worden bestelzuilen steeds vaker toegepast. Prestop produceert naast de standaard zuilen ook zuilen op maat welke past bij uw toepassing, budget en locatie.

RVS/Staal

De meeste informatiezuilen van Prestop zijn gemaakt van RVS, Inox of staal.

Cortenstaal

Met cortenstaal krijgt de informatiezuil een roest-look. Mooi bij een vintage en industriële inrichting.

HI-MACS / Corian / Polyester

Wil je een unieke informatiezuil die niet gemaakt is van staal? Polyester is ideaal voor grote vormen.

Inbouw apparatuur

Bijna alle zuilen van Prestop zijn te leveren met diverse opties.

Privacy filter

Een privacy filter zorgt ervoor dat de gebruiker recht voor het scherm moet staan om het beeld te zien.

Bestickering

Een informatiezuil van Prestop kan worden bestickerd of worden gewrapt.

Touchtafels

Long stretched, in hoogte verstelbaar, andere materialen, etc. Bij Prestop maken we graag een touchtafel op maat welke past bij uw toepassing, budget en locatie.

(Inbouw) Touchscreens, spiegels en interactieve video walls

Prestop heeft alle touchtechnieken in huis (IR, Metal Mesh, Pcap, Glass touch, Ultra Skin) en werkt zeer nauw samen met de grootste fabrikanten van deze touchtechnieken zoals Displax en Pqlabs om deze componenten verder te verbeteren. Doordat in principe alle touchscreens voorzien worden van geharde glasplaat werken we ook met gespecialiseerde glasproducenten die ons bijvoorbeeld ontspiegeld/anti glare glas kunnen leveren, anti fingerprint maar ook spiegelglas zodat we ook interactieve spiegels kunnen produceren. Uniek is dat Prestop ook touchscreens levert in andere formaten zoals long stretched.

Contactless


Ondanks dat Prestop fabrikant is van touchscreen oplossingen bieden we ook een contactloze maatwerk oplossingen.
Oplossingen welke voornamelijk worden toegepast wanneer touchscreens niet de oplossing zijn of een te hoge investering zijn voor het te bereiken doel. Het virus COVID-19 heeft er ook voor gezorgt dat Prestop nieuwe producten heeft ontwikkeld zoals de touchpen dispenser en de stop & go kolom. 

RFID, DMX, Objectherkenning en Robot

Prestop is niet alleen bezig met ontwerp en productie van de behuizingen. Door diverse besturingstechnieken te combineren met touchscreens is het mogelijk om gordijnen, beamers, licht, geluid, geur en zelfs een robotarm aan te sturen. In het Interactive Experience Centre van Prestop treft u diverse live opstellingen aan.

Aanvraagformulier maatwerk

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van maatwerk.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding