Bezoek Prestop tijdens de Webwinkel Vakdagen

Donderdag 09 Januari 2020

Tijdens de Webwinkel Vakdagen, op 29 & 30 januari 2020 in Jaarbeurs Utrecht, presenteert Prestop diverse oplossingen om long tail naar de winkelvloer te brengen.

Long tail op de winkelvloer met een bestelzuil

Een zuil geeft personeel en klanten de mogelijkheid om extra informatie op te zoeken, biedt een groter aanbod op minder vierkante meters, verkort wachtrijen en vergroot de omzet. Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden om long tail naar de winkelvloer te brengen? Bezoek dan onze stand.

Prestop stand 2

Je least al een zuil vanaf € 2,55 per dag

Wist je dat je bij Prestop al een zuil kunt leasen voor € 2,55 per dag (afhankelijk van de configuratie en leaseperiode). Door betaling via een bestelzuil met pin of qr-code aan te bieden wordt de drempel verlaagd om direct te bestellen. Een zuil sluit daarmee naadloos aan op de omnichannel-strategie. Klik hier voor meer informatie over bestelzuilen.  

Niet aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen?

Naast de Webwinkel Vakdagen is Prestop ook nog aanwezig op ISE 2020 en EuroShop 2020. Klik hier voor de volledige agenda. 

Of wil je meer informatie over long tail oplossingen, bestelzuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom