RESELLERS GEZOCHT

Scoor selfies met je voetbalhelden: Ervaar de magie van Prestop's outdoor kiosk en de Brainport Fan Cam met PSV-spelers!

Maandag 26 Juni 2023

Ben jij een gepassioneerde voetbalfan? Droom je ervan om een selfie te scoren met je favoriete voetbalhelden? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Ontdek de ongelooflijke ervaring die Prestop's outdoor kiosk en de Brainport Fan Cam met PSV-spelers bieden. Het is tijd om je dromen waar te maken en de magie van interactie met je voetbalidolen te beleven!

Beleef de spelers van dichtbij op Prestop's outdoor kiosk

Prestop heeft een revolutionaire outdoor kiosk ontwikkeld die je de mogelijkheid biedt om jouw voetbalhelden van dichtbij te ervaren. Met deze geavanceerde technologie kun je niet alleen een selfie maken met de PSV-spelers, maar ook exclusieve content ontdekken en meeslepende fanbelevingen beleven. De outdoor kiosk is speciaal ontworpen om zelfs in de meest veeleisende omgevingen te functioneren, waardoor je altijd kunt genieten van de ultieme fanervaring, ongeacht het weer.

Outdoor totem specificaties

De verplaatsbare (outdoor) totem heeft een 75 inch high brightness 4k scherm, vervaardigd uit staal, gecoat in het rood met gave bestickering van Brainport Eindhoven en PSV. Prestop heeft de outdoor totem geleverd met een 4G-puck voor optimaal bereik, speakers voor een intensere beleving, en natuurlijk een camera om de selfies te maken. De behuizing is daarnaast voorzien van voldoende actieve ventilatie. Een hoes zorgt voor bescherming tijdens het verplaatsen van de totem. De totem zal dan ook op vele verschillende plekken in de regio Eindhoven te zien zijn!

Bekijk de video die Brainport Eindhoven maakte over de totem

verplaatsbare outdoor totem psv brainport eindhoven

Een unieke fanervaring

De combinatie van Prestop's outdoor kiosk en de Brainport Fan Cam software van Dutch Rose Media zorgt voor een ongeëvenaarde fanervaring. Deze technologische hoogstandjes maken het mogelijk om je favoriete voetbalhelden te ontmoeten en een onvergetelijke herinnering te creëren. Of je nu een die-hard supporter bent of gewoon graag van voetbal geniet, deze ervaring zal je zeker betoveren.

Geïnteresseerd in een verplaatsbare outdoor totem?

Neem contact met ons op

Een soortgelijke oplossing hebben we gemaakt voor NPO Radio 2 top 2000!

Zie de case 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak