RESELLERS GEZOCHT

Vrijstaande Outdoor Totem: Een innovatieve, interactieve oplossing voor het Nederlands Openluchtmuseum

Woensdag 26 April 2023

Het Nederlands Openluchtmuseum, gelegen in Arnhem, is een museum dat de geschiedenis van het Nederlandse leven toont. Het museum is bezig met het moderniseren van haar tentoonstellingsmethoden en het verbeteren van de bezoekerservaring. Een van de manieren waarop het museum dit doet, is door het implementeren van een vrijstaande outdoor totem, vervaardigd uit RVS, met een 22" touchscreen.

Wat is de Vrijstaande Outdoor Totem?

De vrijstaande outdoor totem, vervaardigd uit RVS, oplossing met 22" touchscreen voor het Nederlands Openluchtmuseum is een moderne oplossing voor het tonen van museumtentoonstellingen. Het is een vrijstaande display met een aanraakscherm, waarmee bezoekers op een interactieve manier informatie over de tentoonstelling kunnen verkennen. Het is ontworpen om zowel binnen als buiten te worden gebruikt, waardoor het perfect is voor musea met openluchttentoonstellingen zoals het Nederlands Openluchtmuseum.

Professioneel touchscreen voor outdoor

De totem heeft een professioneel 22" touchscreen met een hoge helderheid van maar liefst 1000nit. Daarnaast is er een onboard lichtsensor die ervoor zorgt dat het scherm feller of dimmer wordt naar aanleiding van de hoeveelheid zon. Doordat het glas voorzien is van optical bonding kan er geen stof of vocht tussen het LCD en het glas komen en is het scherm vele malen sterker doordat het één geheel is. Bovendien gebeurt de warmte afvloeing van het scherm sneller. 

Koeling, fundering en een player

De outdoor totem heeft genoeg ruimte voor koeling, waardoor we de componenten als heating, ventilatie, thermostaat makkelijk konden integreren in de totem om het klimaat in de totem op peil te houden. Een funderingsblok voor een stevige ondergrond is geplaatst zodat deze niet wegzakt. Als laatste hebben we een Brightsign player geïnstalleerd die ervoor zorgt dat de mooie presentatie op het scherm kan draaien.

 

Geïnteresseerd in een buitenzuil of totem voor jouw museum?

buitenzuil maatwerk aanvragen   vrijblijvende offerte of informatie aanvragen standaard buitenzuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak