RESELLERS GEZOCHT

Prestop aanwezig op Franchise+ Beurs 12 en 13 april in Utrecht

Woensdag 20 Maart 2024

Bestelzuilen voor franchiseformules helpen omzet

Vanuit Son en Breugel, gelegen in het hart van de Brainport-regio, leveren wij sinds 1993 innovatieve, interactieve high-end touch-oplossingen. Prestop heeft een sterke reputatie opgebouwd met klinkende namen zoals Domino’s Pizza, Prénatal, Eazie, Bakker Bart, De Beren, Wok to Go, YoYo!, Van Haren en meer. Onze bestelzuilen voor de retail, foodcorners, QSRs en onbemande winkels zijn specifiek ontwikkeld voor deze omgevingen en worden door Prestop ontworpen, geproduceerd, geïnstalleerd en ook onderhouden bij de eindklant op locatie. Wij staan klaar voor iedereen die op zoek is naar upselling en cross-selling. Waarom zijn wij de experts op dit gebied? Omdat we al meer dan 30 jaar toegewijd zijn aan ons vak en voortdurend innoveren, met een focus op duurzaamheid en circulariteit. ONZE BELOFTE: Onze oplossingen wekken verwondering, bevorderen omzet en leveren waardevolle data op.

Vraag nu gratis kaarten aan

Ter inspiratie hebben we hieronder een paar voorbeelden van Nederlandse franchises die onze bestelzuilen afnemen, zowel food als non-food.

Bakker Bart bestelzuilen

Bakker Bart

De Evolution bestelzuilen van Prestop maken bestellen in de bakkerij eenvoudig. Met een groot 32 inch scherm, barcode scanner, bonnetjesprinter en nummerbordjes houder bieden ze een heldere interface voor klanten. De geavanceerde software van S4D maakt bestellen moeiteloos, inclusief het scannen van coupons voor speciale aanbiedingen. Klanten ontvangen direct een bonnetje als bevestiging en worden snel aan tafel bediend.

Bekijk de case

Prénatal Italië en Nederland case bestelzuilen franchises

Prénatal Italië en Nederland

Prénatal, opgericht in 1959, is vandaag de grootste specialist in moeder- en kinderproducten met winkels verspreid over Nederland, waaronder megastores, citystores en een webshop. Prestop leverde interactieve oplossingen voor hun omnichannel strategie, inclusief bestelzuilen, en breidde dit uit naar alle winkels in Nederland en Italië. Klanten kunnen via de bestelzuilen producten scannen, bestellen en direct betalen. Prestop verzorgde alles, van hardware tot planning en organisatie van de uitrol.

In de praktijk gebruiken klanten de bestelzuilen om het complete assortiment van Prénatal te bekijken en items te bestellen die niet in de winkel op voorraad zijn. Ook wordt vaak een complete babyuitzet besteld en gratis thuisbezorgd.

Bekijk de case

Domino's Pizza Nederland, Duitsland, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland bestelzuilen

Domino's Pizza

Prestop levert bestelzuilen aan Domino's Pizza in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland. Deze zuilen verminderen menselijk contact bij bestellingen, waardoor personeel meer tijd heeft voor het bereiden van pizza's. Domino's bevestigt dat de zuilen leiden tot 25% meer omzet en een hogere gemiddelde besteding per gast, terwijl ze helpen bij efficiëntere personeelsinzet en lagere maandelijkse kosten. De zuilen vermijden drukte bij de kassa en genereren extra inkomsten door upselling en cross-selling. Dit resulteert in een significante omzetstijging bij alle vestigingen.

 

Bekijk de case

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak