RESELLERS GEZOCHT

Filteren

Opnames ‘Klaas Kan Alles’ in het interactive experience center van Prestop

In het interactive experience center van Prestop zijn opnames gemaakt voor ‘Klaas Kan Alles‘. In deze aflevering wil Klaas een selfie maken.

Lees verder

Inspiratiescherm voor VVV Zeeland

Voor VVV Zeeland hebben we in Oostkapelle in ‘t Wachtertje een 42″ inspiratiescherm en 32″ PCAP touchscreen geplaatst.

Lees verder

Touch videowall voor Schneider Electric in Bangkok

Prestop installeert een touch videowall voor Schneider Electric in Bangkok. We hebben al diverse touch video Walls geïnstalleerd voor Schneider Electric in Parijs, Kopenhagen en Hong Kong.

Lees verder

Interactieve touchtafels in stadhuis Etten-Leur

Twee interactieve Touch tafels met 55″ PCAP touchscreen en Omnitapps in het stadskantoor moet de burger helpen zijn weg te vinden in het woud van informatie, formulieren en folders. 

Lees verder

Interactieve oplossingen bij het Spoorwegmuseum

In samenwerking met Leisure Expert Group hebben we een interactieve selfie oplossing ontworpen waarmee bezoekers in het museum kunnen “treinen door de tijd”.

Lees verder

55″ touchscreens voor BCC

Prestop heeft aan BCC een aantal 55″ touchscreens geleverd. Het assortiment is namelijk per filiaal verschillend en op het touchscreen kunnen klanten het volledige assortiment bekijken.

Lees verder

Tabletzuil voor Triumph Motorcycles

Prestop heeft voor Triumph Motorcycles een geheel nieuw product ontworpen.

Lees verder

55″ PCAP smart touchtafel bij Museum Kaap Skil

Op de smart touchtafel met een 55″ PCAP touchscreen kunnen bezoekers verhalen, foto’s, filmpjes etc. bekijken en zo het onderzoek op de voet volgen.

Lees verder

Touchscreen voor Radboudumc

Voor Radboudumc in het museum voor Anatomie en Pathologie hebben we een 55″ PCAP touchscreen geplaatst met Omnitapps. Op het scherm worden verschillende soorten beelden getoond.

Lees verder

Touchscreen voor het Brabants Landschap

In de lobby van het Brabants Landschap is een 40″ PCAP touchscreen geplaatst. Op de touchscreen is een interactieve presentatie van het Brabants Landschap te zien. 

Lees verder

Nieuw: Friendlyway design totems en informatiezuilen

De superslanke totems en informatiezuilen van Friendlyway zijn nu ook beschikbaar bij Prestop. 

Lees verder

Studenten Universiteit British Columbia gebruiken Sectra touchtafel

Eerstejaars studenten geneeskunde aan de Universiteit van British Columbia maken gebruik onze Sectra touchtafel.

Lees verder

Touchscreen voor Politieacademie

Prestop heeft voor de Politieacademie een 40″ PCAP touchscreen gemaakt en geïnstalleerd. Hierop wordt informatie voor trainingen getoond.

Lees verder

Soundbar ontwikkeld voor Dr. Jekill & Mr. Hyde

Prestop heeft samen met Dr. Jekill & Mr. Hyde een soundbar ontwikkeld. De soundbar is opgebouwd uit een bestaande kiosk van Prestop met een 22″ touchscreen, daarbij is een Bose-geluidsmodule en koptelefoon toegevoegd.

Lees verder

Touchscreen bij Landal Strand Resort Ouddorp Duin

Prestop heeft in de ontvangsthal van Landal Strand Resort Ouddorp Duin een interactieve oplossing geplaatst met een 32″ touchscreen. 

Lees verder

Outdoor totems en touchscreens bij Abdij van Averbode

Abdij Averbode is opgericht in 1134. Al eeuwenlang verbindt zij het spirituele leven met de bredere samenleving.

Lees verder

Inside Explorer touchtafels in het Science Center Singapore

Via onze klant Interspectral staan twee Inside Explorer Touch tafels met een 55″ PCAP touchscreen in het Science Center Singapore!

Lees verder

Digitale receptie bij Link IT

Een tijd geleden heeft Prestop bij Link IT een digitale receptie geplaatst met een 22″ PCAP touchscreen (PT-EM-422-Portrait-white) en vandaag hebben we de telefoonhoorn geïnstalleerd. 

Lees verder

PresTop hardware volop aanwezig in stand Danone Nutricia

Prestop mocht de hardware en software voor de stand van Danone Nutricia realiseren. De stand van Danone Nutricia stond op het jaarlijkse (medisch) ESPGHAN Congress in het MAICC te Athene.

Lees verder

Wij feliciteren Micropia met DASA Award

Micropia wint prestigieuze DASA Award van de European Museum Academy. De internationale jury stelde onder meer: Micropia staat model staat voor het museum van de 21ste eeuw. Het Amsterdamse museum Micropia is het enige microbenmuseum ter wereld.&l

Lees verder

Update van Heineken Bottle Your Own applicatie

In navolging van de zeer succesvolle update van de Heineken Bottle Your Own applicatie en de informatiezuilen werd aan Prestop en Omnivision voor een verdere upgrade gevraagd.

Lees verder

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak