RESELLERS GEZOCHT

Filteren

PresTop Rental verhuurt in 1 week meer dan 150 interactieve oplossingen!

Afgelopen week heeft onze huurafdeling maar liefst 187 producten mogen verhuren aan meer dan 35 klanten!

Lees verder

PresTop levert oplossingen aan 22 klanten tijdens Precisiebeurs 2015

Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Prestop Rental verhuurde haar interactieve oplossingen aan 22 klanten!

Lees verder

Multitouch Presentaties Op Rundvee En Mechanisatie Dagen

Prestop Rental verhuurd tijdens de Rundvee en Mechanisatie dagen in Gorinchem verschillende van haar interactieve oplossingen.

Lees verder

Mooie interactieve stand voor Outokumpu tijdens Stainless Steel World Conferentie

Prestop levert voor de Finse producent van roestvrij staal, Outokumpu tien 32″ touchscreens, een 55″ LCD scherm, een Videowall en een Giantline Smart touchtafel, voor tijdens de Stainless Steel World Conferentie & Exhibition 2015 i

Lees verder

Omnitapps Presentatie Voor Buitenzuil Groesbeek

Voor de geplaatste buitenzuil voor Gemeente Groesbeek bij de Holthurnsche Hof, leverde Omnivision een Omnitapps multitouch presentatie.

Lees verder

Ontvangst zuil met parkeer applicatie voor schenk

Voor tanktransportbedrijf Schenk leverde Prestop een RVS ontvangstzuil met 17″ touchscreen en online parkeer applicatie.

Lees verder

Touchscreen In Operatiekamer

In opdracht van een reseller heeft Prestop een touchscreen ontwikkeld dat is geïntegreerd in de wand van een operatiekamer. Door de gebruikte Pcap touch technologie is dit touchscreen volledig vlak en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Lees verder

Buitenzuil Voor Diergaarde Blijdorp

Voor Diergaarde Blijdorp in Rotterdam produceerde Prestop een RVS buitenzuil met 22″ touchscreen en groene coating. Het scherm heeft een extra hoge helderheid, speciaal voor buiten.

Lees verder

55″ Flex Totem Op Food Valley Expo 2015

Tijdens de Food Valley Expo 2015 in Wageningen leverde Prestop Rental een 55″ Flex Totem via evenementenbureau Youngwise aan eindklant Regio FoodValley. 

Lees verder

Buitenzuil Bij Holthurnsche Hof Voor Gemeente Groesbeek

Voor de derde maal heeft Prestop een Buitenzuil van Cortenstaal gerealiseerd voor de Gemeente Groesbeek. Dit keer in de plaats Berg en Dal. 

Lees verder

Opleidingen Selector En Informatiezuilen Voor Hogeschool Inholland

Voor Hogeschool Inholland realiseerde Prestop in samenwerking met Omnivision een Opleidingen Selector. Met deze selector kunnen studenten op een toegankelijke manier een studie zoeken die bij ze past.

Lees verder

Interactieve stand voor Sanoma SBS tijdens Emerce eDay

Voor de stand van Sanoma SBS op de Emerce eDay, leverde Prestop Rental twee 55 inch smart Touch tafels, twee 42 inch weergave schermen en 1 oplaadtafel met lockers en 22 inch presentatie scherm. 

Lees verder

High Low Informatiezuilen Voor Schiphol

Schiphol is al sinds 1993 klant van Prestop. Alle informatiezuilen verspreidt over Schiphol zijn door Prestop in eigenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Sinds begin oktober staan er twee nieuwe informatiezuilen. 

Lees verder

Nieuwe informatiezuilen voor Heineken Experience Amsterdam

Voor de beroemde Heineken Experience in Amsterdam realiseerde Prestop in samenwerking met Prestop Creations bv. in 2008, acht RVS informatiezuilen met 19 inch scherm, thermische printer en gepersonaliseerde ‘Bottle your own Heineken’ s

Lees verder

16 Prestop schermen op Elektro techniek beurs 2015

Maar liefst 16 schermen van Prestop Rental staan op de Elektrotechniek beurs 2015.

Lees verder

Interactiviteit op kunststoffenbeurs 2015

Tijdens de Kunststoffenbeurs op woensdag 23 en donderdag 24 september levert Prestop Rental diverse interactieve producten voor verschillende klanten. Onder andere de bedrijven MoldIT, W&R Plastics, 

Lees verder

Interactiviteit in Lenssen Mannenmode Zaak

Lenssen Mannenmode in Mierlo geeft sinds kort haar collectie op een interactieve manier weer in de winkel. 

Lees verder

Uniek ontwerp voor Frankfurt Airport!

In opdracht van een zeer gerenommeerd ontwerpbureau, het Duitse Cosalux dat al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen, heeft Prestop op basis van een aantal schetsen een unieke 46” informatiezuil geproduceerd. 

Lees verder

Maatwerk informatiezuilen van Westen Mannen

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar.

Lees verder

Monitor oplossing voor Hoogvliet

Voor de versmarkt filialen van supermarktketen Hoogvliet in Zaltbommel en Hendrik-Ido-Ambacht creëerde Prestop een oplossing voor het monteren van 2 22” monitoren aan een steun.

Lees verder

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak