PERSONEEL GEZOCHT

Filteren
Maandag 21 December 2015

Touchscreens voor het Glazen Huis Serious Request

In het beroemde glazen huis van 3FM, in 2015 te vinden in Heerlen, plaatse Prestop Rental twee 55″ Pcap touchscreens met 12 touch punten.  

Lees verder
Vrijdag 18 December 2015

Scherm met High Low lift voor Paxton

Voor Paxton, de toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen, leverde Prestop een 75″ touchscreen met High Low lift. Dit product is volledig ingebouwd in een kast zodat het scherm opgeborgen kan worden.

Lees verder
Maandag 14 December 2015

Wereldwijde installaties

Naast de installatie van diverse touch video Walls in Nederland, onder andere in de KPN Winkels en op het hoofdkantoor van PWC. 

Lees verder
Donderdag 26 November 2015

PresTop Rental verhuurt in 1 week meer dan 150 interactieve oplossingen!

Afgelopen week heeft onze huurafdeling maar liefst 187 producten mogen verhuren aan meer dan 35 klanten!

Lees verder
Woensdag 18 November 2015

PresTop levert oplossingen aan 22 klanten tijdens Precisiebeurs 2015

Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Prestop Rental verhuurde haar interactieve oplossingen aan 22 klanten!

Lees verder
Woensdag 18 November 2015

Multitouch Presentaties Op Rundvee En Mechanisatie Dagen

Prestop Rental verhuurd tijdens de Rundvee en Mechanisatie dagen in Gorinchem verschillende van haar interactieve oplossingen.

Lees verder
Dinsdag 17 November 2015

Mooie interactieve stand voor Outokumpu tijdens Stainless Steel World Conferentie

Prestop levert voor de Finse producent van roestvrij staal, Outokumpu tien 32″ touchscreens, een 55″ LCD scherm, een Videowall en een Giantline Smart touchtafel, voor tijdens de Stainless Steel World Conferentie & Exhibition 2015 i

Lees verder
Maandag 16 November 2015

Omnitapps Presentatie Voor Buitenzuil Groesbeek

Voor de geplaatste buitenzuil voor Gemeente Groesbeek bij de Holthurnsche Hof, leverde Omnivision een Omnitapps multitouch presentatie.

Lees verder
Donderdag 12 November 2015

Ontvangst Zuil Met Parkeer Applicatie Voor Schenk

Voor tanktransportbedrijf Schenk leverde Prestop een RVS ontvangstzuil met 17″ touchscreen en online parkeer applicatie.

Lees verder
Donderdag 29 Oktober 2015

Touchframes Voor Nieuwe KPN Winkel Eindhoven

Donderdag 29 oktober opende, in navolging op Den Haag en Haarlem, de nieuwe KPN-winkel in Eindhoven haar deuren.

Lees verder
Donderdag 29 Oktober 2015

Touchscreen In Operatiekamer

In opdracht van een reseller heeft Prestop een touchscreen ontwikkeld dat is geïntegreerd in de wand van een operatiekamer. Door de gebruikte Pcap touch technologie is dit touchscreen volledig vlak en daardoor eenvoudig schoon te maken.

Lees verder
Vrijdag 16 Oktober 2015

Buitenzuil Voor Diergaarde Blijdorp

Voor Diergaarde Blijdorp in Rotterdam produceerde Prestop een RVS buitenzuil met 22″ touchscreen en groene coating. Het scherm heeft een extra hoge helderheid, speciaal voor buiten.

Lees verder
Donderdag 15 Oktober 2015

55″ Flex Totem Op Food Valley Expo 2015

Tijdens de Food Valley Expo 2015 in Wageningen leverde Prestop Rental een 55″ Flex Totem via evenementenbureau Youngwise aan eindklant Regio FoodValley. 

Lees verder
Woensdag 14 Oktober 2015

Buitenzuil Bij Holthurnsche Hof Voor Gemeente Groesbeek

Voor de derde maal heeft Prestop een Buitenzuil van Cortenstaal gerealiseerd voor de Gemeente Groesbeek. Dit keer in de plaats Berg en Dal. 

Lees verder
Dinsdag 13 Oktober 2015

Opleidingen Selector En Informatiezuilen Voor Hogeschool Inholland

Voor Hogeschool Inholland realiseerde Prestop in samenwerking met Omnivision een Opleidingen Selector. Met deze selector kunnen studenten op een toegankelijke manier een studie zoeken die bij ze past.

Lees verder
Woensdag 07 Oktober 2015

Interactieve stand voor Sanoma SBS tijdens Emerce eDay

Voor de stand van Sanoma SBS op de Emerce eDay, leverde Prestop Rental twee 55 inch smart Touch tafels, twee 42 inch weergave schermen en 1 oplaadtafel met lockers en 22 inch presentatie scherm. 

Lees verder
Dinsdag 06 Oktober 2015

High Low Informatiezuilen Voor Schiphol

Schiphol is al sinds 1985 klant van Prestop. Alle informatiezuilen verspreidt over Schiphol zijn door Prestop in eigenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Sinds begin oktober staan er twee nieuwe informatiezuilen. 

Lees verder
Vrijdag 02 Oktober 2015

Nieuwe informatiezuilen voor Heineken Experience Amsterdam

Voor de beroemde Heineken Experience in Amsterdam realiseerde Prestop in samenwerking met Prestop Creations bv. in 2008, acht RVS informatiezuilen met 19 inch scherm, thermische printer en gepersonaliseerde ‘Bottle your own Heineken’ s

Lees verder
Dinsdag 29 September 2015

16 Prestop schermen op Elektro techniek beurs 2015

Maar liefst 16 schermen van Prestop Rental staan op de Elektrotechniek beurs 2015.

Lees verder
Woensdag 23 September 2015

Interactiviteit op kunststoffenbeurs 2015

Tijdens de Kunststoffenbeurs op woensdag 23 en donderdag 24 september levert Prestop Rental diverse interactieve producten voor verschillende klanten. Onder andere de bedrijven MoldIT, W&R Plastics, 

Lees verder

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding