Verhuurformulier

Vul het onderstaande formulier in om de verhuurbevestiging compleet te maken.

Omnitapps: Indien Prestop Rental de invulling voor Omnitapps verzorgt, of als je een configuratie hebt gemaakt, dienen alle bestanden 15 werkdagen voorafgaand aan levering te worden aangeleverd. Dit kan gestuurd worden naar content@prestop.nl met vermelding van bedrijfsnaam en offertenummer.

Software zonder internet: Indien op de gewenste apparatuur een applicatie of presentatie komt, gaarne aangeven wanneer deze bij Prestop Rental wordt aangeleverd. In verband met de juiste voorbereiding vragen we om minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de beurs/event de software aan te leveren.

Prestop Rental kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding.

Prestop Rental is gedurende de hele verhuurperiode nimmer aansprakelijk voor enige vorm van datalekken onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallende data.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream