Verhuurformulier

Vul het onderstaande formulier in om de verhuurbevestiging compleet te maken.

Omnitapps: Indien Prestop Rental de invulling voor Omnitapps verzorgt, of als je een configuratie hebt gemaakt, dienen alle bestanden 15 werkdagen voorafgaand aan levering te worden aangeleverd. Dit kan gestuurd worden naar content@prestop.nl met vermelding van bedrijfsnaam en offertenummer.

Software zonder internet: Indien op de gewenste apparatuur een applicatie of presentatie komt, gaarne aangeven wanneer deze bij Prestop Rental wordt aangeleverd. In verband met de juiste voorbereiding vragen we om minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de beurs/event de software aan te leveren.

Prestop Rental kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding.

Prestop Rental is gedurende de hele verhuurperiode nimmer aansprakelijk voor enige vorm van datalekken onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallende data.

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom