Verhuurformulier

Vul het onderstaande formulier in om de verhuurbevestiging compleet te maken.

Omnitapps: Indien Prestop Rental de invulling voor Omnitapps verzorgt, of als je een configuratie hebt gemaakt, dienen alle bestanden 15 werkdagen voorafgaand aan levering te worden aangeleverd. Dit kan gestuurd worden naar content@prestop.nl met vermelding van bedrijfsnaam en offertenummer.

Software zonder internet: Indien op de gewenste apparatuur een applicatie of presentatie komt, gaarne aangeven wanneer deze bij Prestop Rental wordt aangeleverd. In verband met de juiste voorbereiding vragen we om minimaal 10 werkdagen voor aanvang van de beurs/event de software aan te leveren.

Prestop Rental kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding.

Prestop Rental is gedurende de hele verhuurperiode nimmer aansprakelijk voor enige vorm van datalekken onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens vallende data.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding