SPECIALE AANBIEDING: Evolution Kiosk koop/huur

Software en content op maat, ook food content

Bij Prestop vult dochtermaatschappij Omnivision datgene aan, waar de klant of onze partner / reseller zelf niet uitkomt. Levert de klant een eigen applicatie aan, maar is de content ontoereikend? Geen nood! Omnivision zorgt dat alles compleet en werkend naar de klant gaat. Ook voor totaaloplossingen maken we de content in orde, inclusief een gebruiksvriendelijke user interface. Een mooi voorbeeld daarvan is de bestelzuil die Prestop voor de ANWB mocht maken, inclusief een aan de zuil gekoppelde pinautomaat. Omnivision maakt tevens gebruik van multitouch software Omnitapps, maar werkt (in dienst van de klant) ook graag samen met andere softwarebedrijven. Samen de software beoordelen en testen heeft daarbij de voorkeur. Wij praten dezelfde taal als de software ontwikkelaar en werken aanvullend of samen aan een project waar gewenst. Met expertise in Android, IOS, Windows en Chrome zorgen wij ervoor dat de software werkt zoals het moet.

Enkele creaties gemaakt door Omnivision:

Food contentcreatie voor bestelzuilen en raamdisplays

Optimale inzet van je bestelzuil hangt niet alleen af van onze bestelzuilen en de software,  maar wordt voor een heel groot deel ook bepaald door aantrekkelijke fotografie en video’s. 

Naast bestelzuilen levert Prestop ook dubbelzijdige raamdisplays die aan de straatzijde andere content kunnen tonen dan aan de zijde zichtbaar vanuit je QSR, lunchroom of restaurant. Je klanten worden onbewust graag getriggerd om je zaak binnen te stappen, impulsaankopen te doen en willen verleid worden door sfeervolle en smakelijke beelden van wat ze (eventueel als nagerecht) gaan bestellen.

Prestop fotografie food eten boefkik

 

Meer omzet bereiken met goede fotografie

Specialist op food fotografie & video

Om dit zo goed mogelijk te verzorgen, werkt Prestop samen met dé specialist voor fotografie en video van Food, namelijk Boefkik. De liefde voor Food vertalen ze bij Boefkik naar de smakelijkste content

Ontzorgen

Naast de levering van de bestelzuil, het raamdisplay en de inrichting van de applicatie kunnen we je dus ook ontzorgen op het gebied van fotografie en video. Of het nu gaat om een duidelijk packshot van je assortiment, een sfeervolle video op het raamdisplay of aansprekende beelden die in de zaak voor extra impulsaankopen zorgen, we bieden de mogelijkheden.

Abonnement

Om te zorgen dat je niet alleen tijdens de eerste inrichting van de bestelzuil en raamdisplay de juiste content hebt, kan je ook een abonnement bij ons afsluiten. Hiermee ben je gegarandeerd van de relevante content voor bijvoorbeeld speciale feestdagen en evenementen.

Eigen keuken

Natuurlijk kan je zelf deze gerechten koken, maar daar kunnen we je ook volledig bij ontzorgen. Wij zorgen in onze fotostudio met eigen professionele keuken ook voor alle foodstyling zodat je dit geen kostbare tijd kost.

Experience Center

In ons Interactive Experience Center tonen we je graag wat content op digitale raamschermen en bestelzuilen kan betekenen voor het genereren van extra traffic en het vergroten van de orderwaarde.

Showroom bezoeken   Online meeting

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding