Ben jij onze nieuwe collega?

Compleet en doordacht

Onze bestelzuilen voor foodcorners, qsr's en onbemande winkels zijn speciek ontworpen voor deze omgevingen. De zuilen kunnen worden uitgerust met een bonprinter, barcode reader en betaalterminal. 

Prestop bestelzuil

Kassakoppeling

Naast de koppeling met een betaalterminal van Adyen, Worldline, CCV, Pay.nl levert Prestop ook de kassakoppelingen met o.a. Untill, Oracle, MplusKassa en Gastrofix.

Grab & Go

De kioskoplossing kan uitgerust worden met een barcode scanner. Op deze manier kunnen gasten zelf hun producten scannen en afrekenen zonder dat hier een kassière bij nodig is! 

 

CREËER EEN UNIEKE BESTELERVARING VOOR JE GAST! 

  • Een bestelzuil leidt tot gemiddeld 25% meer omzet
  • Laat de gemiddelde besteding per gast duidelijk stijgen
  • Zorg voor een efficiëntere personeelsinzet
  • Haal een eye catcher in jouw zaak
  • Drukt de maandelijkse kosten
  • Voorkom lange onoverzichtelijke drukte voor de balie
  • Genereer extra inkomsten via upsell en cross sell 

Met de bestelzuilen van Prestop behaalt u deze doelen.

Prestop bestelzuilen zijn beschikbaar met een touchscreen van 24" of 32", zowel in portrait als landscape oriëntatie. Uniek is de afwerking van onze touchscreens. Door de monitor en eventueel barcode scanner van de bestelzuilen volledig achter glas te plaatsen, i.p.v. in te bouwen, krijg je een geheel glazen voorkant. Hierdoor is de zuil zeer eenvoudig schoon te maken/houden.

Naast de hw levert Prestop ook in samenwerking met applicatiespecialisten ook de bestelapplicatie en de kassakoppelingen met o.a. BORK, Lightspeed L, Lightspeed K, Untill, Gasttrofix, MplusKassa, MrWinston, Trivec, Nuvopos, Twelve, Vectron, Cashdesk, NCR Aloha, GreePOS, Oracle, Micros en VJA Software.

Volledig aanpasbaar bestelscherm

Huisstijl | upsell | coupons  

Volledig aanpasbaar 

De  kioskoplossing kan vanuit een standaard design compleet naar jouw huisstijl worden aangepast. Echt alles is aan te passen zodat het past bij jullie stijl. Bewerk afbeeldingen, screensavers, layouts, gifs, teksten en kleuren, zodat het hoort bij jouw onderneming! De eerste stap is het importeren van alle afbeeldingen en teksten (dit doen we graag voor je). Daarna beheer je zelf alle content (prijzen, afbeeldingen, voorraad, tijdstippen van zichtbaarheid, etc.).

Maatwerk

Ook is het mogelijk om tegen meerprijs een maatwerk design te maken!

 Kortingsvouchers

De oplossing heeft handige functionaliteiten zoals de mogelijkheid tot het maken en verzilveren van kortingsvouchers, ordermanagement en vele andere. Dit alles is te managen vanuit de eenvoudige backoffice.  

 Upsell

Aan de producten kunnen gerelateerde producten worden gekoppeld zodat de consument hierop wordt gewezen. Ook als een klant naar de afrekenpagina gaat dan kan er als bijvoorbeeld alleen koffie is gekozen toch die appeltaart worden aangeboden of andersom. 

 Talen

In de door jullie zelf te beheren backoffice is het ook mogelijk te kiezen voor verschillende talen.

Betaalmogelijkheden

Prestop loopt voorop met de ontwikkelingen van bestelzuilen, self-service kiosken en interactieve betaaloplossingen.  De PSP koppeling welke we ondersteunen zijn o.a. CM, Six Payments, Stripe, Paymentsense, Mollie, CCV, Worldline, 2 Checkhout, Cikam EMS Payments en Pay.nl.

Backoffice

In eigen beheer

De Backoffice is de grote portal achter al jouw applicaties die haar eigen plek verdient in het rijtje. Als gebruiker log je vanaf ieder device in via het online portaal en beheer je alles eenvoudig zelf.

o Bereikbaar vanaf ieder device
o Beheer producten en menukaarten
o Richt je eigen upsell en cross sell in
o Voeg foto’s toe en pas direct layouts aan
o Optimaliseer met gebruik van de uitgebreide rapportages
o Genereer ongelimiteerd QR-codes
o Importeer je kassa database
o Maak je eigen kortingscodes

 Referenties 

Onder cases treft u een aantal van onze referenties aan. Een aantal van deze opstellingen waaronder die van Domino's, Shell en Wok to Go kunnen we u live demonstreren vanuit onze Experience Centre via een streaming demo. Uiteraard kunt u ook ons bezoeken. Wij delen graag nog meerdere referenties met u.

Aanvraagformulier applicaties

Vul onderstaand formulier in voor het aanvragen van info over onze applicaties.
Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding